Artikuj

Terapia aerosolike per femije

nga Zano 18 June, 2018

Femijet jane thesari dhe lumturia jone. Dhe cdo prind ben me te miren per te mbrojtur femijen e tij. Eshte e ditur se femiet kane nevoje per kujdes e vecante kur vjen puna tek shendeti. E njejta aplikohet ne menyren e trajtimit dhe mbrojtjes se femijeve si edhe ne metodat dhe terapite qe perdorin per te parandaluar dhe trajtuar semundjet.

lexo më shumë

Ndotja e ajrit dhe problemet e mushkrive

nga Zano 18 June, 2018

Menyra industriale bashkekohore e te jetuarit ndikon gjeresisht edhe ne mjedis. Edhe pse veprimet tona jane shpesh te padukshme ne periudhe afat shkurter, ato mund te kene pasoja te medha ne cilesine e jetes.

lexo më shumë

Gripi

nga Zano 18 June, 2018

Si çdo stine dimri, jemi duke kaluar nje periudhe perhapje gripi qe na ka lene shume prej nesh ne shtepi mbeshtjelle me batanijen e ngrohte. Edhe pse ne shumicen e rasteve, nuk jane verejtur komplikacione te renda, komplikimet mund te ndodhin tek personat e predispozuar me semundje frymemarrje.

lexo më shumë

Aparati nebulizer dhe azma

nga Zano 18 June, 2018

Azma eshte nje semundje kronike e zakonshme e rrugeve te frymemarrjes qe prek aparatin e frymemarrjes. Simptomat e semundjes jane kollitjet, gulçimet, ngushtimet ne gjoks, dhe kushte te tjera qe shkaktojne veshtiresi ne frymemarrje. Azma konsiderohet se shkaktohet nga faktore gjenetik si edhe mjedisor. Ashpersia e simptomave varion nga nje person tek tjetri, por shpesh mund te konsiderohen si goxha te ashpra.

lexo më shumë

NA KONTAKTONI0800 1 3456

Грешка

Грешка

Грешка